Книги - найкращі керівники юності!

четвер, 5 травня 2016 р.

УВАГА! Вибір підручників!

За результатами І етапу Всеукраїнського конкурсу підручників 22 підручникам видавництва «Ранок» для 8 класу загальноосвітніх навчальних закладів надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України». З 29 квітня по 11 травня 2016 року вчителі зможуть ознайомитися з електронними версіями всіх підручників, які беруть участь у ІІ етапі Конкурсу, та здійснити відповідний вибір на Репозитарії.
Вчителі, вибір підручників за вами!Цього року вчителі матимуть обмаль часу на ознайомлення зі змістом підручників. Тому для підтримки проведення конкурсу та своєчасного його завершення видавництво «Ранок» пропонує вчителям докладніше ознайомитися з підручниками видавництва, переглянувши презентації та записи авторських вебінарів на сайті interactive.ranok.com.ua, перед тим, як зробити свідомий вибір на Репозитарії.
Як зазначила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, основна тактична задача на сьогодні — забезпечити друк підручників для 8 класу до початку нового навчального року.
Видавництво «Ранок» обіцяє зробити все можливе для надходження обраних вчителями підручників до районів не пізніше 25 серпня 2016 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар